Klantenservice

Zodra je contact met ons opneemt zal óf Marry óf Danielle je te woord staan. We zijn aardig perfectionistisch en geven hierdoor het liefst zo min mogelijk werk uit handen. We zijn van mening dat hoe hechter je met het bedrijf verbonden bent, hoe beter je je best zult doen om een goed product/ goede service te bieden. Persoonlijk contact en klantenservice met kennis van zaken, dat is waar wij voor gaan! We staan altijd klaar voor onze klanten. We antwoorden zo snel mogelijk op berichtjes en telefoontjes en doen onze uiterste best om je te helpen. Aangezien we een klein bedrijf zijn en jullie écht persoonlijk van dienst willen zijn, vragen we om jullie begrip wanneer een berichtje niet direct beantwoord wordt. We zijn dan waarschijnlijk druk bezig met de verwerking van de binnengekomen orders. Op werkdagen worden chatberichten, emails en telefoontjes binnen 24 uur beantwoord. Is een contactaanvraag niet binnen 24 uur beantwoord, stuur het bericht dan gewoon nog een keer, wie weet is het bericht niet aangekomen of hebben we een foutje gemaakt.

1001Factory
Everingseweg 9
4436AA Oudelande
info@1001tafelkleden.com
+31 (0)6 401 178 18
NB: wegens mantelzorg taken telefonisch beperkt bereikbaar. Beste beltijd op werkdagen is na 14.00 uur. Mailen is vaak sneller.
Marry Niewenhuijse (48)
Oprichter / Eigenaar
Marry (48), oprichter/ eigenaar van 1001factory, getrouwd met Edwin en moeder van 3 geweldige kids. Marry is al 12 jaar dag en nacht actief om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze heeft hart voor de zaak en is een ware expert wat onze producten betreft. Marry werkt ontzettend hard: ze verstuurt jullie bestellingen, onderhoudt contact met jullie via de klantenservice en heeft daarnaast ook nog een grote taak als mantelzorger voor Eward (jongste zoon).
Daniëlle Niewenhuijse (22)
Orderverwerking / Marketing
Daniëlle (22), dochter van Edwin en Marry en schrijfster van de teksten op de website (YES, inclusief deze dus). Ik ben ter versterking van mijn moeder in het bedrijf gekomen, met heel veel plezier! Ik ben er vooral voor de marketing van het bedrijf. Verder verwerk ik met mijn moeder de bestellingen, heb ik contact met jullie (via de klantenservice) en pak ik allerlei andere klusjes aan die gedaan moeten worden.