Wie zijn wij?

Marry Niewenhuijse
Marry Niewenhuijse (46)
Oprichter / Eigenaar
Marry (46), oprichter/ eigenaar van 1001factory, getrouwd met Edwin en moeder van 3 geweldige kids. Marry is al 12 jaar dag en nacht actief om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze heeft hart voor de zaak en is een ware expert wat onze producten betreft. Marry werkt ontzettend hard: ze verstuurt jullie bestellingen, onderhoudt contact met jullie via de klantenservice en heeft daarnaast ook nog een grote taak als mantelzorger voor Eward (jongste zoon).
Daniëlle Niewenhuijse
Daniëlle Niewenhuijse (20)
Marketing / Klantenservice
Daniëlle (20), dochter van Edwin en Marry en schrijfster van de teksten op de website (YES, inclusief deze dus). Ik ben ter versterking van mijn moeder in het bedrijf gekomen, met heel veel plezier! Ik ben er vooral voor de marketing van het bedrijf. Verder verwerk ik met mijn moeder de bestellingen, heb ik contact met jullie (via de klantenservice) en pak ik allerlei andere klusjes aan die gedaan moeten worden.
Ruud Niewenhuijse
Ruud Niewenhuijse (24)
IT / Website
Ruud (24), zoon van Edwin en Marry en ontwikkelaar van de website. Ruud is enorm getalenteerd op het gebied van technologie en dat komt ons uiteraard prima van pas! Hij woont overal en nergens. Maakt voor hem ook niet uit, want IT-werk kun je overal doen. Zijn hart ligt niet echt bij onze producten zelf (dat vindt hij echt vrouwendingen), maar hij is wel super betrokken bij het bedrijf!
Inge Burgs
Inge Burgs
Atelier
Inge Burgs, van Ingeborg kleding atelier, werkt al langere tijd voor ons. Met veel liefde werkt zij al jullie tafelkleden af met een mooi biaisbandje of een zoom. Daarnaast schrijft ze gave DIY-blogs voor ons (zeker een aanrader deze eens te bekijken).
Eward Niewenhuijse
Eward Niewenhuijse (18)
Hulp
Eward (18), jongste zoon van Edwin en Marry. Hij zit op het speciaal onderwijs en naast school is hij altijd bereid om te helpen met allerlei klussen in en om het bedrijf, zoals afval netjes opruimen, rollen sjouwen, onkruid verwijderen van de oprit, vloer vegen en opruimen, enz., enz.
Hoe het allemaal begonnen is... Een prachtige onbehandelde houten tafel en drie schatjes van kinderen... voor mij als moeder een onmogelijke combinatie. Daarom hier en daar gezocht naar een leuk tafelzeiltje wat ook nog in ons interieur past. Maar waar vind je dat zo snel in een dorp in Zeeland. Vanuit de gedachte dat er wellicht nog meer van zulke dorpen in Nederland (en natuurlijk ook bij onze Zuiderburen in Belgie) zijn, is in 2005 Tafelzeil.com ontstaan. Ons verdere avontuur Het assortiment luxe afneembare tafelkleden werd de afgelopen jaren steeds groter, de naam Tafelzeil.com dekte niet meer helemaal de lading. Daarom hebben we sinds juni 2014 besloten onze bedrijfsnaam te veranderen naar 1001tafelkleden. Hier zat stiekem nog een grote gedachte achter: de mogelijkheid tot een latere uitbreiding naar 1001factory. Een overkoepelende website met allerlei basis artikelen voor een knus huis. Onderhand is 1001tafelkleden.com ook weer een bekende naam geworden onder de tafelzeil-fans en nu is dan eindelijk de tijd aangebroken dat we met gepaste trots ons definitive concept aan kunnen kondigen: welkom op www.1001factory.com Onze missie Al sinds 2005 is ons hoofddoel: iedereen die op onze site komt te helpen aan het leukste, hipste, vrolijkste, liefste, beste, breedste, smalste, dikste, dunste, chiqueste, afwasbare tafelkleed. Dit is en blijft onze specialiteit en grootste passie. Maar tafelzeil en afwasbare tafelkleden zijn niet onze énige passie. We hebben hiernaast een grote voorliefde voor allerlei andere producten die je interieur net dat tikkeltje meer sfeer geven. We zijn daarom naast tafelzeil en tafelkleden ook gestart met de verkoop van leuke plakfolies. Ons prijsbeleid We doen ons best om onze producten zo scherp mogelijk te prijzen, zodat zelfs 'zuunige Zeeuwen' het prettig zullen vinden om bij ons te winkelen. (lees meer over ons prijsbeleid). Nog vragen?
  • Om zo veel mogelijk van uw vragen te beantwoorden, hebben we uitgebreide pagina’s gemaakt met allerlei informatie over het bestelproces, levertijd, verzendkosten, retourbeleid of klachten.
  • Wordt uw vraag hier niet beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor tips, vragen en opmerkingen.
  • Heeft u klachten, ook dan horen wij dat graag. U geeft ons hiermee de kans om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Wij streven ernaar Service met een grote "S" te bieden.