Kindertafelzeil

Kindertafelzeil

Kinderen… misschien wel reden numero uno waarom je een tafelzeil op tafel wilt (of eigenlijk: moet) leggen. Knoeien kunnen kinderen natuurlijk als geen ander. We hebben speciaal voor uw kind dan ook hele leuke kindertafelzeiltjes. Aan tafel eten wordt gewoon bíjna een feest voor de kids met een tafelzeil uit deze categorie.

Producten 1-32 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Niet verboden voor volwassenen
Stiekem moeten we hier wel toegeven dat niet alleen kinderen dit tafelzeil leuk vinden. Want kom op, sommige printjes zijn gewoon zó schattig of ze hebben zulke gave kleurtjes, dat ook wij als volwassenen ze gewoon op tafel willen hebben. Niks mis mee!

Knutselfrutsels
Kindertafelzeil wordt heel vaak gebruikt om gave spulletjes van te maken. Daar is het door de leuke printjes dan ook uitermate geschikt voor. Ben je op zoek naar een pvc kindertafelzeil om spullen van te maken?  Dan is dit the place to be. Wil je liever een gecoate stof met een gaaf kinderprintje kopen voor jouw knutselpraktijken? Dan zit je nét niet helemaal op de juiste plek, in de categorie kindertafelkleed ga je vast beter vinden wat je zoekt.