Blad & plant tafelzeil

Blad & plant tafelzeil

Dit is toch wel een categorie die wij zelf he-le-maal leuk vinden. Bladeren- en plantenprintjes zijn namelijk super hip! Je ziet de bladprintjes, takprintjes en jungleprints dan ook overal verschijnen. Vooral tropische bladeren en cactus dessins zijn érg populair in 2018.

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blad  & plant tafelzeil

Het is natuurlijk niet bepaald een straf om een leuk tafelzeil met een blad/plant printje in huis te hebben op dagen dat het echt te koud is om buiten te kunnen zitten. Zo krijgen we toch nog een klein beetje het gevoel dat we ons tussen het groen bevinden, nietwaar?

Bladeren en planten
Bomen en planten zijn van groot belang voor de mens. Ze produceren de zuurstof die wij inademen, door middel van processen die de mens nog steeds nauwelijks kan bevatten. Veel mensen houden dan ook van een leuke plant in huis of een reusachtige boom in de tuin. Wij zijn het daar helemaal mee eens: bomen en planten zijn hartstikke leuk, óók voor op tafel (in de vorm van een tafelzeiltje). In deze categorie vind je alle tafelzeilen met een blad- of plantprintje!

Een hip tafelzeil voor buiten
Gelukkig hebben we in Nederland ook zo af en toe een paar dagen dat het erg lekker weer is. Daar genieten we natuurlijk met volle teugen van. Op zulke dagen zijn we toch zoveel mogelijk buiten? Heerlijk in het zonnetje aan tafel eten! En hoe gaaf is het dan om een leuk blad- of plant tafelzeil op de tuintafel te kunnen leggen?