Bloemen tafelzeil

Bloemen tafelzeil

Nee, een tafelzeil dat jouw tafel beschermt hoeft heus niet saai te zijn. De bloemen tafelzeilen in deze categorie hebben dan ook twee hoofdfuncties: ze beschermen én geven een vrolijke en kleurrijke uitstraling. Heerlijk fleurig!


Producten 1-32 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bloemen tafelzeil
Ben je op zoek naar een gaaf bloemen tafelzeil? Wij hebben een enorm aanbod aan tafelzeilen met allerlei leuke bloemprintjes. Hier zit vast en zeker een tafelzeil tussen dat bij jou in de smaak valt.

Bloemetjes zijn overal
Een bloemenprint is iets van àlle tijden en alle plaatsen. Bloemetjes worden simpelweg nooit ouderwets. Alle bloempatroontjes die in de tijd van grootmoeder hip waren, zijn nu in 2018 opnieuw een trend. Onze dagelijkse benodigdheden laten we dan ook maar al te graag opfleuren door een bloemen patroontje. Op kleding, behang en tafelzeil, bloemetjes zien we overal!

Bloemen tafelzeil in allerlei soorten en maten
We hebben bloemen tafelzeil in alle kleuren, maten en prijscategorieën. Van ieniemini bloempjes tot écht grote bloemen, van felle kleuren tot prachtige neutraal gekleurde bloemen. We hebben bloemen tafelzeil dat nauwelijks van echt te onderscheiden is, dit is fotoprint tafelzeil. Ook hebben we verschillende grafische bloempatronen en vrolijk kitsch kitchen tafelzeil of LOLA tafelzeil met bloemen. 

Waarom zijn we zo gek op bloemen?
Natuurlijk hebben veel bloemetjes prachtige vormen en bezitten ze de mooiste kleuren. Maar we houden niet alleen van bloemen door hun looks. Nee, in onze cultuur hebben bloemen daarnaast ook een symbolische waarde gekregen. Zo geven we rode rozen aan onze geliefden om ze duidelijk te maken hoeveel we van hen houden. Rozen staan dan symbool voor onze passie en liefde. Vaak komen we witte bloemen tegen op een bruiloft.

Al met al, met bloemen kunnen we een ander iets duidelijk maken, maar bovenal kunnen we gewoon heerlijk genieten van hun looks en hun lekkere geurtjes. En ja, we kunnen ze ook op tafel leggen. Heerlijk simpel in de vorm van een bloemen tafelzeil.