Grafische patronen

Grafische patronen

Grafisch design is smoking hot! Bij 1001factory kunnen we er geen genoeg van krijgen. We hebben dan ook een heel groot aanbod aan grafisch tafelzeil en tafelkleden. Het is zeker de moeite waard hier eens lekker in rond te snuffelen.

Producten 1-32 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is grafisch design?
grafisch design is overal. Zo vinden we grafisch design terug in de verkeersborden langs de weg en op de wc-deur in publieke ruimtes. Grafisch design is een hele brede term. Ruwweg ligt de focus in grafisch design op visuele communicatie.  Er wordt gebruik gemaakt van typografie, fotografie en illustraties om ons iets duidelijk te maken. Onder grafisch design valt het ontwerpen van functionele symbolen (bijv. het algemeen bekende tekeningetje bij de nooduitgang). Ook het ontwerpen van een herkenbaar logo voor een bedrijf of de styling van een tekst om deze op te laten vallen valt onder grafisch design.

Wat verstaan wij onder grafisch tafelzeil?
Grafisch tafelzeil bevat grafische patronen. Dit zijn kleine of wat grotere herhalende patroontjes die meestal bestaan uit geometrische vormen. Een geometrische vorm is een vorm die met een liniaal of passer ontworpen kan worden. Een geometrische vorm is dus bijvoorbeeld een simpele cirkel, een boogje, een driehoek of een kubusvormpje. Het is wat lastig uit te leggen en wellicht vind je dit dan ook niet erg aantrekkelijk klinken. Wij verzekeren je echter dat grafisch tafelzeil echt héél leuk tafelzeil is, dus neem zeker even een kijkje!