Kant tafelzeil

Kant tafelzeil

Dé categorie voor de opa´s en oma´s onder ons. Nee, geintje natuurlijk! Een kanten tafelzeil is prachtig en in het juiste interieur brengt kant tafelzeil echt een chique look met zich mee.

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij 1001factory hebben we verschillende soorten kant tafelzeil. Zo hebben we kant tafelzeil dat opengewerkt is. Dit tafelzeil bevat echt de gaatjes zoals je die bij een kanten tafelzeil waarschijnlijk ook verwacht. Houd bij het bestellen van een opengewerkt kanten tafelzeil dan ook wel rekening met het feit dat je tafel niet overal optimaal beschermd is door deze gaatjes.

Waterdicht kant
Verder verkopen we ook waterdicht kant tafelzeil. Dat is natuurlijk helemaal fijn! Zo heb je én de looks van een kant tafelzeil én blijft je tafel ook altijd volledig beschermd tegen vloeistoffen etc. Dit waterdichte kant is ook geschikt als tafelzeil voor in de tuin.

Tafelloper kant
Ben je apetrots op jouw tafel en wil je deze dan ook écht niet in zijn geheel bedekken? Ta-da, wij presenteren jou de kanten tafellopers. De sfeer van een kanten tafelzeil in huis, maar de tafel toch nog lekker zichtbaar!