Alle tafelzeilen

Alle tafelzeilen

1001 tafelzeiltjes → 1001 printjes → 1001 verschillende stijlen
Ben je op zoek naar een vrolijk, hip, stijlvol of goedkoop tafelzeil? Hier vind je vast en zeker wat je zoekt! Je shopt nu in de tafelzeil categorie. Tafelzeil is gemaakt van PVC en voelt aan als plastic. In de tafelkleed categorie vind je gecoat tafellinnen, deze tafelkleden voelen aan als stof en zijn óók in een handomdraai af te nemen met een vochtige doek.

Producten 1-32 van 254

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 254

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Help, welk tafelzeil kies ik?
Ben je op zoek naar een specifiek tafelzeil? Soms kan het een hele klus zijn, om te vinden wat je zoekt. Alle producten in de tafelzeil categorie hebben als basis een PVC folie. Er zijn onderling wel wat verschillen tussen deze tafelzeilen. Bij 1001factory maken we onderscheid in dit tafelzeil op basis van het materiaal en de kwaliteit van het tafelzeil. Meer informatie en een uitgebreide uitleg over de onderlinge verschillen vind je binnenkort in onze blog.

Welke maat tafelzeil voor mijn tafel?
Veel mensen vinden het lastig de juiste maat van een tafelzeil te vinden. Dat is dan ook precies de reden dat wij een tafelzeil-bestelhulp in het leven hebben geroepen. Ideaal voor de eeuwige twijfelaars onder ons!  Op de productpagina vul je eenvoudig de maten van je tafel in, vervolgens krijg je een persoonlijk advies wat betreft de ideale maten van jouw tafelzeil.

Tafelzeil online bestellen
Een tafelzeil online kopen kan nog best een uitdaging zijn. Het perfecte tafelzeil vinden, dat aan al je wensen voldoet, vergt soms wat speurwerk. Gelukkig hebben wij een erg uitgebreid assortiment, waarin je na wat speuren vast zult vinden wat je zoekt. Elk tafelzeil kan in de vorm van jóuw tafel gesneden worden:  rond, vierkant, ovaal of een simpele rechthoek.  Nog niet helemaal zeker van de kwaliteit van het tafelzeil of de kleur? Bestel eenvoudig een proefstukje vooraf.

We proberen het zo eenvoudig mogelijk te maken om via onze webshop een tafelzeil te bestellen. Mocht iets je toch nog niet helemaal duidelijk zijn, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de chatfunctie of je kunt ons ook altijd een belletje doen.